Uniek visueel materiaal voor uw bedrijf

Vernieuwing op de voorgrond: De start van een frisse look

Bij BPV Accountants en Belastingadviseurs, een bedrijf met meer dan 40 medewerkers met specialisatie in accountancy en belastingadvies, stond voor 2024 een re-branding op de agenda. O.a. het besluit voor een nieuwe website zorgde ervoor dat SESSIBON ingeschakeld werd om authentieke content te creëren die voor meerdere doeleinden gebruikt kon worden.

Authentiek beeldmateriaal: Een eigen visie

De benadering van BPV voor hun website en andere communicatie is opmerkelijk. De benadering van BPV voor hun website en andere communicatie is opmerkelijk. In plaats van generiek beeldmateriaal te gebruiken, kozen ze voor authentieke foto’s, genomen binnen de muren van hun eigen kantoren in Geleen en Roermond. Dit besluit benadrukt de authenticiteit en persoonlijke benadering van het bedrijf.

Samenwerking: Morres & Company en SESSIBON

De realisatie van dit project werd mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen verschillende creatieve partijen. Morres & Company, verantwoordelijk voor de nieuwe branding, leverde een strategie en het noodzakelijke kleurenpalet waarna SESSIBON de fotoshoots van A tot Z organiseerde.

Meer dan gewoon foto’s: Een verhaal in beeld

De fotoshoot was niet zomaar een dag fotograferen. Elk detail, van de kleding van de medewerkers tot de algehele sfeer en locatie, was zorgvuldig gepland. Dit zorgde ervoor dat elke foto niet alleen een afbeelding was, maar een verhaal vertelde dat in lijn was met de visie en waarden van BPV. Daarnaast werden alle medewerkers van BPV in Studio Radium tijdens een separaat event individueel gefotografeerd, waarbij het team van SESSIBON zorgde voor de styling en coaching. Op deze manier wordt er ook continuïteit aangeboden zodat wanneer er nieuwe collega’s bijkomen, deze in dezelfde setting gefotografeerd worden en er consistentie word geboden.

Een succesvol resultaat: BPV is klaar voor de toekomst

Het eindresultaat van deze samenwerking is een reeks beelden die perfect aansluiten bij de nieuwe identiteit van BPV. Deze beelden zullen dus voor de website worden gebruikt, maar ook ingezet worden voor andere kanalen zoals sociale media en nieuwsbrieven, waardoor ze een langdurige impact zullen hebben op de branding van het bedrijf.

Klant

BPV / Morres Company

Jaar

2023

Expertise

Photo shoots & commercials

Services

Gallerij