Alfa Bier

Bij een bezoek aan de regio Limburg mag een biertje van een plaatselijke brouwerij zeker niet ontbreken. Om dat imago commercieel over te brengen, hebben Zebra Fotostudio’s Venlo en Brand Junkies ons gevraagd de eventinrichting inclusief meubilair en rekwisieten te verzorgen en de passende modellen te leveren voor hun reclamecampagnes.

Eindeloos modellenbestand
Sessibon beschikt over een waardevol netwerk waardoor de mogelijkheden van het modellenbestand echt eindeloos zijn. Zo kunnen we zelfs aan hele specifieke wensen voldoen. Dat maakt ons geliefd bij marketingbureaus en fotografen.

Meedenken
In de case van de Alfa Brouwerij hebben wij voor Zebra Fotostudio’s een ‘gezellig en divers’ gezelschap twintigers verzorgd. Omdat Sessibon bekend is met contentcreatie, kunnen we goed meedenken wanneer we een modellenaanvraag ontvangen. Het resulteert dan ook altijd in -naar zeggen van onze opdrachtgevers- een perfecte voorselectie waarna het zelfs moeilijk is om definitief een keuze te maken.

“ Sessibon beschikt over een waardevol netwerk waardoor de mogelijkheden van het modellenbestand echt eindeloos zijn.

The extra mile
Bij Sessibon besteden we veel aandacht aan de extra mile. Dat betekent dat we graag die extra stap zetten voor onze klanten. Zo werkten we een moodboard uit om onze modellen perfect te briefen over zaken als kleding, dit maakte een compleet stylingteam overbodig waardoor er kosten efficiënt kon worden gewerkt. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken en het is absoluut de moeite waard om je wensen aan ons kenbaar te maken.

Klant

Alfa Brouwerij

Jaar

2022

Expertise

Model bookings

Services